İTALYA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI – 8 HAZİRAN 2024

İTALYA CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI – 8 HAZİRAN 2024

İtalya’nın İzmir Konsolosluğu, İtalya Cumhuriyet Bayramı’nın 78. yıldönümü vesilesiyle Swissotel’de İtalya Büyükelçisi Sayın Giorgio Marrapodi’nin de katıldığı bir tören düzenledi. Etkinlik, İtalya’nın İzmir Konsolosu Sayın Daniele Bianchi ve İtalya Büyükelçisi Sayın Giorgio Marrapodi’nin resmi konuşmalarıyla başladı. Gecede, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı, Sayın Enrico Aliberti Otomotiv şirketinin sahibi Sayın Enrico Riccardo Aliberti, Bitron Elektromekanik şirketinin CEO’su Sayın Pierluigi Picco ve İtalya’nın Antalya Fahri Konsolosu Sayın Ramazan Üçdan’a İtalyan Cumhuriyet Şövalyesi unvanları takdim edildi.
Kutlamalar, İtalyan besteci Giacomo Puccini onuruna düzenlenen muhteşem bir konserle devam ederek geceye ayrı bir renk kattı.
Etkinlikte Odamız üyelerinin yanı sıra Odamızın da bir ofisinin bulunduğu Aydın Sanayi Odası, Denizli Sanayi Odası ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın başkan ve temsilcileri de yer aldı.
Bu muhteşem gecenin mükemmel organizasyonu için İtalya’nın İzmir Konsolosu Sayın Daniele Bianchi’ye en içten teşekkürlerimizi sunarız.

No Comments

Post A Comment